Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona vs Real Madryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieci nie znają się na piłce to kibicują tym 2 klubą bo innych nie znają odkąd w polsce zaczeła się moda na BVB Real Barce to pierdolę to.

Powiedzmy sobie szczerze kim wy jesteście będąc kibicami Realu czy tam Barcelony ? nikim nie znacie historii nie znacie wszystkich zawodników chuja wiecie oglądacie mecze tylko te z Polsatu co puszczą raz na rok a tak to nic.

Kibicem może się nazywać ten który śledzi poczynania swojego klubu i jest z nim na dobre i na złe.

Opublikowano

Dzieci nie znają się na piłce to kibicują tym 2 klubą bo innych nie znają odkąd w polsce zaczeła się moda na BVB Real Barce to pierdolę to.

Powiedzmy sobie szczerze kim wy jesteście będąc kibicami Realu czy tam Barcelony ? nikim nie znacie historii nie znacie wszystkich zawodników chuja wiecie oglądacie mecze tylko te z Polsatu co puszczą raz na rok a tak to nic.

Kibicem może się nazywać ten który śledzi poczynania swojego klubu i jest z nim na dobre i na złe.

Co sugerujesz że jestem dzieckiem, nie znam sie na piłce? nie znam innych klubów? Ja oglądam mecze prawie wszystkie jak gra Barca a jak nie gra to ZAWSZE sprawdzam jaki był wynik

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Co sugerujesz że jestem dzieckiem, nie znam sie na piłce? nie znam innych klubów? Ja oglądam mecze prawie wszystkie jak gra Barca a jak nie gra to ZAWSZE sprawdzam jaki był wynik

No właśnie sprawdzasz wynik.Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Weź sie lepiej nie wypowiadaj ja lubie piłke nożną i Barcelone,oglądam mecze i mówie że jak nie moge to tylko sprawdzam wynik tępy chuju.

Opublikowano

No właśnie sprawdzasz wynik.Dziękuję dobranoc.

Nie zawsze może oglądać mecz. Czasami można nie mieć internetu przez jakiś czas, albo prądu w czasie meczu.

Real

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ofc. Barcelona. Ale znając haterów MPC to wejdą za chwilę do tego tematu i zaczną kurwić jeden przez drugiego, jaki to teatrzyk ostatnio odstawił któryś z klubów. Jedni są za Barceloną, drudzy za Realem i jasnym jest, że każdy kibic będzie za swoim klubem i będą spiny z przeciwnikami, ale tutaj lepiej sobie odpuścić, tak jbc.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Weź sie lepiej nie wypowiadaj ja lubie piłke nożną i Barcelone,oglądam mecze i mówie że jak nie moge to tylko sprawdzam wynik tępy chuju.

Teraz dzwonię do twoich rodziców i im wszystko powiem jak obrażasz ludzi przez internet

lepiej szykuj już dupe bo ojciec idzie cie zbić.lecz nie martw się napewno da ci wybór w postaci

Reka

Kabel

Pas

troche szkoda mi was jak można mieć 15 lat i kibicować taki drużynom ? Dzieci zobaczyły krystyne i mesjasza i już mokro w gaciach i nagle Wielcy fani.

j

Opublikowano

Teraz dzwonię do twoich rodziców i im wszystko powiem jak obrażasz ludzi przez internet

lepiej szykuj już dupe bo ojciec idzie cie zbić.lecz nie martw się napewno da ci wybór w postaci

Reka

Kabel

Pas

troche szkoda mi was jak można mieć 15 lat i kibicować taki drużynom ? Dzieci zobaczyły krystyne i mesjasza i już mokro w gaciach i nagle Wielcy fani.

j

Szczerze to nie powinno Cię obchodzi kto komu kibicuje. Ani to Cb nie dotyczy, ani nie jest w jakikolwiek sposób powiązane z Tobą. Narzekasz, że zupełnie nie znana Ci osoba ma swój ulubiony klub.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chyba zły dział,tego typu tematy w dziale Sport ale ok ;p

Ja jestem madridista

A do socios też należysz ?

@Barcelona od 2k4

Opublikowano

Reka

Kabel

Pas

j

Ty jesteś jakiś popierdolony? czy udajesz takiego przez internet?Masz numer to dzwoń pojebie

Opublikowano

troche szkoda mi was jak można mieć 15 lat i kibicować taki drużynom ? Dzieci zobaczyły krystyne i mesjasza i już mokro w gaciach i nagle Wielcy fani.j

Wolę ogladać "krystyne" niż lamusów z ekstraklasy co od 16 lat nie grali w LM xD

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...